Även på min hand, som hade kalla händer och fötter

Jag åkte nyligen på en resa till Jeju Island med en vän och jag kunde njuta av den lugna tiden tack vare det vackra landskapet och utsökt mat.

Jag bestämde mig dock för att få en Jeju Jungmun-massage eftersom jag blev trött efter att ha gått runt de underbara turistattraktionerna som Soesokkak och Seongsan Ilchulbong.

Lyckligtvis hittade jag Jungmunhyang Aroma Massage Shop, som ligger ungefär 5 minuters promenad från Jungmun-dong-korsningen, som ligger nära mitt boende, så jag gjorde en reservation och åkte dit.

3

Tack vare lärarens vänliga förklaring över kabeln kunde jag enkelt parkera bilen på parkeringen bakom byggnaden.

Så fort jag gick in i affären kände jag mig mycket lugnare över känslan av en hanok med olika färska blommor och blommaträd.

Först och främst, innan jag började Jeju kinesiska massage, kontrollerade regissören det fysiska tillståndet för mig och min vän och tillhandahöll ett anpassat kroppsprogram enligt konstitutionen och allergierna.

Han rekommenderade en 90-minuters kroppsvårdskurs för aromaterapi som skulle befria kroppen från trötthet och stelhet. Tiden kan justeras separat, och den detaljerade förklaringen av stegen gjorde det lätt att förstå och priset var överkomligt.

Så, efter regissörens rekommendation, valde jag en kurs och gick omedelbart till omklädningsrummet och kunde använda den med tillförsikt eftersom rena massagekläder var beredda.

Vi gick först till fotbadet, och vi kunde se liljorna i full blomning tillsammans med den utsedda sätet. Tack vare det varma fotbadvattnet tillsammans med den subtila doften av färska blommor kände jag mig avslappnad.

I synnerhet hålls temperaturen på vattnet i fotbadet konstant så att det inte är för kallt eller för varmt, och när du släpper ut Yunohana-pulver blir dina fötter som var trötta från långa turer mjukare och kände sig fulla av fukt , som tycktes lindra trötthet.

När han förberedde varmt te med mig kunde jag dessutom känna den varma energin som flödade genom min kropp, så jag kände mig avslappnad, men när jag såg svetten bildas i pannan kände jag mig som att avfall tappade bort.

Dessutom gav chefen mig en fotmassage och applicerade noggrant tryck inte bara på fotsulan utan också på fotleden och fotens baksida.

Dessutom, när jag var färdig med mitt fotbad, torkade jag noga mina våta fötter så att jag inte föll över eftersom det var hal, men jag kände att jag definitivt behandlades, så jag var till och med nöjd.

Och vi flyttades till kroppsvårdsrummet under ledning av chefen. Det finns inte bara enkelrum utan även delade rum, så det skulle vara trevligt att komma med min familj nästa gång.

När vi gick in i det dubbelrum som vi hade valt, var vi lättade att se att de grundligt desinficerade som en förberedelse för en tid som dessa dagar.

I synnerhet kunde jag ta emot det hygieniskt utan att oroa mig för det på grund av de nya engångslakorna på massagemattan, men jag var nöjd med att jag kunde använda den rent eftersom de också tog handdesinfektionsmedel åt oss.

För att fortsätta med en helkroppsmassage placerades en kroppshandduk på våra ryggar som låg på sängen och vi bestämde oss för att starta akupressur från överkroppen, men sängen är så mjuk att bara att jag ligger på den får mig att bli helad.

Faktum är att jag under resan ofta var tvungen att bära en ryggsäck upp och nerför branta bergsvägar, så min kropp var i ett mycket styvt tillstånd, men när chefen försiktigt lossade de styva musklerna blev min kropp bekvämare och ögonen stängdes utan att inse det.

Dessutom, hur noggrann du är med handmassage, har chefen handleden med en hand och lossar knogarna på fingrarna med den andra handen. Jag tackar även dig för att jag vet.

I synnerhet var det ganska svårt för mina ben eftersom jag hade gått länge.

Men chefen grep den delen och pressade vikten från fotleden till bäckenet med handen, men det gjorde inte ont och jag blev förvånad eftersom det kändes som att musklerna hittade sin plats. När svullnaden i benen lindrades kände jag att mina ben återupplivades.

Och i mitt fall var jag verkligen orolig för att jag har en hudtyp som är lätt känslig för även en liten stimulans.

Jeju Jungmun Massage använder emellertid naturlig aromolja och pressar den med måttlig intensitet, så jag var nöjd med att min hud inte blev röd eller att det inte fanns några nässelfeber.

Dessutom är Jeju Jungmun Massage, som är en metod för att värma Jeju Mukdol och trycka upp och ner den, varmare än jag trodde, så svett droppade ner i kroppen och jag kände mig trött, så jag trodde att det inte fanns någon himmel.

Inte bara det, jag var tvungen att lägga mukdolen på min hand, som hade kalla händer och fötter, och det var bra att känna kroppstemperaturen 출장홈타이 stiga och min trötta kropp kände sig lättare, men chefen sa att den faktiskt var utmärkt för att evakuera toxiner .

Även efter att kursen var över var jag så dåsig att jag inte kunde stå upp ett tag och satt i väntrummet och fick mina sömniga ögon. Vännen jag hade en massage med sa att han ville få det nästa dag, och det var så nära att det blev en fackla.

Tack vare detta kunde jag avsluta resten av schemat utan att bli trött. Nästa gång jag åker till Jeju Island igen tror jag att jag kommer att använda Jeju Jungmun Massage Shop igen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다