– de abonnees van de nationale gezondheidszorg als werknemer van 19 jaar of ouder

Met de ontwikkeling van technologie is er een wereld waarin alleen een computer of een smartphone alles kan oplossen wat nodig is om te leven. De financiële sector, die al lang duurde voor complexe papieren en leningen, heeft ook de mobiliteit teruggebracht tot betalingen en leningen. De consumenten worden steeds gemakkelijker omdat het beveiligingssysteem voor persoonlijke informatie wordt versterkt en handigheid wordt benadrukt. Dus vandaag zullen we kijken naar de mobiele leningen van City Bank die eenvoudig beschikbaar zijn op internet en de tijd nemen om de voorwaarden en kwalificaties van elk product te identificeren.

City Bank-vrije service

De City Bank biedt diensten aan die niet alleen leningen, maar ook deposito’s en andere verkoopkantoren op elk moment gemakkelijk kunnen aanvragen en gebruiken. Je kunt een checkcard of een OTP-kaart aanvragen. Nadat je klaar bent met het checken, kun je het binnen een week nemen.

1. Voorbereiding

– Identificatie

– de mobiele telefoon of de certificaat van uw persoon

– Tah-hong zelf

2. WIJZE VAN GEBRUIK

Verzoek om een ​​goederenverzoek > Bevestiging na indiening van een ID > Bevestiging van de rekeningen van de persoon > Gebruik van goederen

Citibank Mobile Lening

Dus laten we kijken naar de mobiele leningen van City Bank. Het zijn allemaal producten die op internet kunnen worden aangevraagd en die beschikbaar zijn van screening tot uitvoering zonder een verkooppunt te bezoeken via uw eigen certificaat.

1.Stads Snellere kredietleningen

Het is een kredietkredietproduct dat beschikbaar is zonder een transactie met City Bank. Ik heb het voordeel dat ik tot 50 miljoen won kan gebruiken tegen een minimumjaarsrente van 3,58% en geen centralisatiekosten. 25 jaar en ouder – werknemer of zelfstandige van 60 jaar of jonger, die in aanmerking komt voor de intra-Citibank-onderzoek.

[Leningsvoorwaarden]

– Leningslimiet: van een minimum van 5 miljoen gewonnen tot een maximum van 50 miljoen gewonnen, tot twintig keer zoveel als de maandelijkse inkomsten, en een limiet wordt vastgesteld volgens de formule van de Citibank.

— periode van leningen: op de individuele kredietdatum kan maximaal vijf jaar worden gebruikt en kan gedurende drie tot vijf jaar worden gebruikt als de beginselen gelijkwaardige terugbetaling zijn en gedurende een jaar als de terugbetalingstermijn is.

2. Citizens Onclic Credit Leningen (voor creditcardklanten)

Het is een veilige lening van één financiële bank die snel beschikbaar is voor één klik, en het is gemakkelijker omdat er geen vereiste papieren zijn en er is geen centralisatiekosten. Als Koreaans onderdaan van 19 jaar of ouder moet u gebruik maken van uw persoonlijke creditcard en uw klanten die uw bedrijf, uw BC-kaart gebruiken, worden uitgesloten van uw doel; bovendien moet het KCB-creditcardscore meer dan 855 punten bedragen.

[Leningsvoorwaarden]

– Liiserslimiet: voor de kredietlimieten is het minimum van 5 miljoen gewonnen tot 50 miljoen gewonnen; maar het is niet mogelijk om alle maximumlimieten te gebruiken en is anders van toepassing op de kredietwaardigheid van de persoon.

— periode van leningen: in geval van een betaling van een premie voor gelijke verdeling, kan deze drie tot vijf jaar beschikbaar zijn en gedurende een jaar beschikbaar zijn als deze terugbetaling op de vervaldatum is, maar kan er 내구제 verschillen zijn in de terugbetalingsmethode en de duur ervan, afhankelijk van de criteria van de partij.

3. Kredietleningen voor werknemers

De laatste soort mobiele lening van City Bank is kredietlening voor werknemers die in maximaal vijf jaar 180 miljoen won kunnen gebruiken.

[Bestemming van de lening]

– de abonnees van de nationale gezondheidszorg als werknemer van 19 jaar of ouder

– Citibank of andere klanten die een financiële boekhouding hebben

– ten minste zes uitkeringen voor de verzekering

[Leningsvoorwaarden]

– Liiserslimiet: voor de kredietlimieten kan het worden ontvangen van maximaal 5 tot 180 miljoen gewonnen, tot 24 keer het maandelijkse inkomen. Het is ook beschikbaar voor een minuscule factuur, maar het is minder dan 70 miljoen gewonnen.

— periode van leningen: maximaal vijf jaar voor individuele leningen, drie jaar tot vijf jaar voor de terugbetaling van de beginselen van gelijke verdeling, twee jaar voor terugbetaling van de basiswaarde van 10 % siliciumequivalent en één jaar voor terugbetaling van de vervaldatum. Minus-uitrusting is een jaar beschikbaar.

Dus vandaag heb ik de tijd om te kijken naar de mobiele leningen van City Bank, en het is waarschijnlijk een beperking van het gebruik ervan.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다